sobota 6. prosince 2014

Moje knižní rodinka TAG

Tento tag vymyslela Zoey s Andym. Nejspíš je to nominovací tag, ale co jsem projížděla blogy, většina nenominovala, ale psala, že těm, co se tag líbí, ať si ho udělají. A mně se líbí.
A kdo bude v mé rodince?
  • Mamka
  • Taťka
  • Sourozenci
  • Babička ( :D)
  • Děda (to jsem si pěkně zavařila, ale když už mám babičku, ta dědouš musí být)
  • Nejlepší kamarádka
  • Nejlepší kamarád
  • Boyfriend/Manžel
  • Domácí mazlíček

Jako mamku jsem si vybrala...(to je těžké!) Grace Shepherdovou ze série Drahokamy, kterou určitě všichni známe! Je to strašně milá osůbka, která se ale umí i naštvat. Mně se ale v celé sérii strašně zamlouvala. No, možná jsem v ní viděla mojí mamku :)

Můj knižní tatínek by byl Day či-li Daniel Altan Wing z knih od Marie Lu. Nejdřív jsem ho chtěla mít jako bráchu, ale těch už mám plno :) Day je úžasná obětavá a milující postava, kterou snad každý zná.

Sourozenci aneb Bratrem 01 se stávááá...Metias Iparis, který chvíli účinkoval v Legendě. To, jak se choval k June - prostě dokonalý starší bratr!
Bratr 02 je moje nová oblíbená postava, ke které se nebudu moc vyjadřovat (počkejte si na někdejší recenzi), ale už onomu chlapci - Park z letošní hitovky Eleanor a Park! Je to strašně sympatický kluk, který si mě získal a dobře by se s ním povídalo.
To je k bráchům asi vše, tahle ta dvojka se výborně doplňuje!

A nyní dámy...Setra - a zase: Milující, silná osobnost, která se jen tak nevidí - Katniss Everdeenová, dívka v plamenech.

Moje babička by byla rozhodně Maggs z Hunger games. Nevím proč, ale když se přihlásila za Annie bylo to tak...milé a dojemné! A když se obětovala za Peetu (ke kterému se taky dostaneme...)....Prostě by to byla ona.

A tímto se dostávám k hlavnímu problému - děda! Dumám, dumám...Ale já vážně nevím! Teď se podržte...Peter van Houten :D Skvělá volba, ale je jediný, kdo mě napadá...Jinak - No comment...

Mou nejlepší kamarádkou by asi byla Leslie z Drahokamů, která je prostě úžasná. Dokáže i v té nejmizernější situaci nějak uklidnit a rozveselit!

Nejlepší kamarád...Augustus Waters, který taky docela čte, má rád filmy...Skvěle bychom si rozuměli. Doufám.

A teď hřeb večera! Můj boyfriend je Peeta Mellark! Nedokázala bych o něm říct jednu kloudnou větu, protože on je tak neskutečně boží. Tenhle chlapec s chlebem je totiž romantik každým coulem.
(Pozn. autorky tohoto článku (aby nedošlo k rozbrojům): rozhodovala jsem se mezi těmito krasavci: Peeta, Gus, Day Gideon...)

Poslední šťastlivec - Domácí mazlíček. V tomto bodě jsem měla hned jasno, protože Xemi je prostě nej a vůbec není teplej! Tohle jste nečetli :)


Snad se vám tohle aspoň trošičku líbilo a pokud se vám tento tag líbí, tak neváhejte a vrhněte se na něj!
Krásný advent,
Ami!

9 komentářů:

  1. Skvělý tag i skvělý výběr. Asi bych vybrala podobně, ale u tebe bych jednoznačně přehodila boyfrienda a nejlepšího kamaráda :D Gus by byl dokonalým přítelem :3 Ale mazlíčka bych rozhodně zvolila toho stejného :3

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, bože, bože, bože, Peeta jako boyfriend??? Nejspíš bych nedokázala zastavit nosebleed!!! Awwww!! Ne, minimálně jednou ho potkat (ikdyž je asi o 10cm menší než já) je můj sen od té doby, co hrál v Cestě do Středu země a Most do země Terabithia - mých nejoblíbenějších filmech dětských let. A kdybych se mu líbila, klidně bych si nechala odendat i kolena, abych byla v jeho výšce :3 Ale přitom mít Katniss jako sestru - dost dobrá přetahovačka :P s van Houtenem jste mě vážně ale knockautovaly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, van Houten...Nikdo jiný mě nenapadal :D Ale bylo by vtipný mít ho za opilýho dědka :D
      Ach, Peeta...Mě strašně fascinujou ty fotky, kde je Katniss a Peeta (např.: premiéra filmu atd.) a on je normálně nejmenší :D!

      Vymazat
  3. S Xemim naprosto souhlasím :D
    Tenhle Tag vypadá skvěle.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle tag už jsem někde viděla a určitě se do něj pustím,..mno..snad v nejbližší době. Pár postav neznám, ten zbytek jo. Katniss jako sestra..to by mi vůbec nevadilo. Ten "boyfriend" by byl pro mě spíš Gale než Peeta, prostě ho mám radši. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Hurikána (Gale) nemám ráda už od začátku prvního dílu, takže... :D

      Vymazat
  5. tento tag jsem ještě nikdy neviděla a vypadá zajímavě :) ale většinu z těch lidí vůbec neznám a ten zbytek znám z doslechu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý tag, kterého se určitě taky zúčastním :) S dědečkem van Houtenem jsi mě vážně pobavila, ale je pravda, že mě taky napadlo, že by se v tomhle tagu hodil na pozici dědečka :D A Xemeriuse chci domů taky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Asi to jdu napsat :D Jako jo, tenhle tag znám, ale teď jsi mě na něj tak nějak naladila. :D
    Pěkně jsi to napsala. :)

    OdpovědětVymazat