pondělí 28. listopadu 2016

Ell: Druhé okénko vánočního kalendáře! || Adventní kalendář 2016

Ahoj!
Dneska jen superkrátký článek, protože je pondělí. A pondělí pro mě znamená ZUŠ. Chodím v podvečer na dvě hodiny kreslit a to mi bohužel vezme většinu času. Ale Velká vánočn
i výzva je nemilosrdná, takže jsem tady s druhým okénkem :D

Úkolem bylo najít a připravit výzdobu. Přiznávám, že u nás se na výzdobu moc nehraje. A když už, tak až prosinec. Tak jsme alespoň zapojily elektrické svíčky na okno! Ty tedy nemám vyfocené, protože všechny fotky, co mi z nich vyšly, jsou nepoužitelné, tak snad jindy.

K tomu jsem vám vyfotila náš úchvatný adventní věnec, který je naší největší výzdobou. A přidávám i fotky látkových ozdob, které máme přichystané na větvičky, které začátkem prosince chceme naaranžovat na stůl. Slibuju, že až to bude, tak tu bude i jejich fotka. Zatím jsou tu jen v krabičce :)

A poslední fotka je můj provázkový vánoční květináč. Vyráběli jsme ho ve škole na pracovkách s jednou moc prima pančelkou, takže k té kráse se přidal i hezký zážitek a to se vyplatí!

Podle včerejšího plánování na zítřek vychází nakupovaní dobrot do adventního kalendáře, který budeme vyrábět ve středu. Už třetím rokem si totiž budeme vyrábět vlastní, který je stejně lepší než ty čokoládové :D

Budu se na vás těšit zase zítra, 
Vaše Ell 
(adventní kalendář zde, autorka kalendáře Florentýna zde)

2 komentáře:

  1. Nádherný věnec, chci si taky nějaký vyrobit, akorát už nějak nestíhám :D
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělala jsem ho s mamkou, takže moc děkujeme za pochvalu :) A držím ti palce, aby se ti ještě nějaký povedl :)
      Ell

      Vymazat