neděle 4. prosince 2016

Ell: Osmé vánoční okénko! || Adventní kalendář 2016

Ahoj!
Dneska to vezmu stejně krátce jako byl krátký úkol ve vánočním kalendáři. Tahle neděle byla celkem divoká, takže jsem ráda, že úkolem bylo pouze dojít na barborky. Jestli je tohle váš první článek z Adventní kalendář 2016, tak se jedná o kalendář s úkoly, který najdete zde a odkaz na kulinářský blog autorky Florentýny tady.

Přes víkend se nám povedlo upéct tři velké plechovky perníčků a na úterý/pátek nejspíš naplánuju zdobení. O rozkošném zdobení na stromečky jsem psala už v předchozím článku :)

Než ukončím dnešní krátký příspěvek, tak bych vám, jak by mělo být dobrým zvykem knihomolek, ráda doporučila jednu sérii, kterou byste určitě potěšili nějakou dívku pod stromečkem. První díl je Můj život u sousedů, který se alespoň mně jednoduše neomrzí a volné pokračování, mé momentální čtivo, hledejte pod názvem Kluk mého srdce. Vážně, mrkněte se po těchto knihách!

A na úplný konec - došlo mi, že jsme před cca. týdnem a půl oslavily druhé narozeniny našeho blogu. Letos tedy bez narozeninového článku, ale i tak. Všechno nejlepší, Knihomolky :)

Vaše Ell

1 komentář: